Online kurs

Lag kjøkkenhage sammen med barna

Gjør en morsom familieaktivitet sammen med barna - og skap gode barndomsminner! En kjøkkenhage er en spennende, lærerik og morsom aktivitet - for store og små. Det å høste sine egne grønnsaker som barna selv har vært med på å så og pleie, gir glede og mestringsfølelse.
En fantastisk familieaktivitet som barna (og du!) vil elske.

Les mer her

Hagekalender for hele året

Synes du det er vanskelig å vite når du skal gjøre hva i hagen? For når kan du egentlig klippe ned staudene, beskjære frukttrærne eller gjødsle rosebuskene? Og skal hvitløken i bakken om høsten eller våren? Få hagekalenderen - den vil gjøre hagehverdagen din mye enklere.

Les mer her

Få hagen du alltid har drømt om

Drømmer du om en hage som bugner av frodige og vakre blomster? En hage som er lettstelt og lett å vedlikeholde året igjennom? For å få hagen du alltid har drømt om må du vite hvordan hagen og plantene henger sammen.
Lær hvordan du steg for steg skaper din egen drømmehage.
Det er enklere enn du tror!

Les mer her

Beskjæringskurs

Syns du det å beskjære busker og trær er vanskelig? For når bør frukttrærne beskjæres? Og når bør de absolutt ikke beskjæres? Hvilken beskjæringsteknikk er den beste? Og hvilke grener skal du kutte? Lær å beskjære plantene dine riktig og få en hage som trives og gror.

 

 

kommer snart