Hvem er Kine? 

Jeg er anleggsgartner og bonde - og har vært en av de kvinnelige sensoren i anleggsgartnerfaget i Norge i mange år - og jeg hjelper deg med å få den vakre, frodige og lettstelte hagen du alltid har drømt om. For det å få drømmehagen er lettere enn du tror. Du trenger bare en plan - og å vite hva som fungerer og ikke.

Og det er der jeg kommer inn. Som anleggsgartner og agronom har jeg gravd i jorda, fått hendene mine møkkete og tilegnet meg verdifull og nyttig hagekunnskap. Kunnskap som jeg deler med deg her på nettsiden og bloggen. Jeg vet hva som får hagen din til å blomstre og trives - og hva som gjør at den mistrives. Og jeg vet at det viktigste redskapet i hagen ikke er spaden eller hagesaksen, men deg!

Det er fullt mulig å få en lettstelt hage som er enkel å holde vedlike i mange år fremover. Selv om du ikke har grønne fingre.  Men det vil ikke skje av seg selv. Du trenger en god porsjon fantasi, kunnskap og struktur. Ja, og litt tålmodighet. Og du må tørre å gjøre hendene dine møkkete!

Om du blander alt dette sammen med mine teknikker, kunnskap og hagestrategier, lover jeg deg at du vil få den hagen du alltid har drømt om.

Er du klar for å sette i gang?

-Kine

Video Poster Image

Bli bedre kjent med meg

 

Dette er viktig for meg

Bli bedre kjent med meg

 #1

Elsker gårdslivet

 #2

Ikke en dag uten å bli grønn på hendene. 

 #3

Digger at barna liker å vandre i kjøkkenhagen etter skjulte skatter

"Planlegg en hage som er tilpasset deg og din familie. Det er du som skal gjøre jobben."

 
 

" Du begynner i feil ende. Bygg opp jordens fruktbarhet og gjør den levende".